کرددانش
اخبار دانشگاه های استان کردستان
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان:
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: متأسفانه به جای درک، مدرک ارزش شده است و باید درک کنیم که دکتری خواندن الزاماً به معنای اشتغال نیست.
به گزارش کرددانش،حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان شب گذشته در کارگروه آموزش و پژوهش، فناوری و نوآوری استان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: باید این کارگره دانشبنیانترین کارگروه باشد و این جلسه را اعضای دانشگاهها و ادارات مرتبط تشکیل دهند و نیاز است تا کوشاتر و بادقتتر تصمیمگیری کنیم.
وی گفت: مسلماً نمیتوان بدون نقشه آموزش راه در مورد تحصیلات تکمیلی تصمیمگیری کرد و برنامه آمایشی یکی از روشهای موثر در این زمینه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تصریح کرد: آموزش عالی باید هرم دانشآموزی را در آموزش و پرورش مد نظر قرار دهد و با توجه به مزیتهای استان، رشتههای دانشگاهی را تعیین و نسبت به آنان دانشجو پذیرش کند.
وی گفت: امیدواریم بهزودی شاهد یک سند آمایش آموزش عالی در استان باشیم و نظر خودمان را به تصمیمگیرندگان در کشور منتقل کنیم.
فیروزی افزود: متأسفانه فرصت برابر، برای همه دانشجویان وجود ندارد و چون یک رقابت عادلانه نیست، نمیتوانیم بهخوبی در این مسیر موفق عمل کنیم و قطعاً رتبههای پایین دانشگاهی در سطح کشور این موضوع را تأیید میکند.
وی با اشاره به بازنگری بومیگزینی و عدالت آموزشی، اظهار کرد: وضعیت بازنگری بومیگزینی در دانشگاههای کشور باید بازنگری شود و سال آینده در پذیرش دانشجو برای استان کردستان این کمبودها جبران شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: باید دانشآموز کردستانی از فرصتی برابر مانند سایر استانها برخوردار باشد و فرصتی عادلانه برای ادامه تحصیل داشته باشد.
وی با اشاره به وضعیت دانشجویان استان گفت: یک توزیع نامتناسب در زمینه رشتههای تحصیلی دانشگاهی و مقاطع آن در کردستان وجود دارد و این شرایط نیاز توسعه استان را تأمین نخواهد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان خاطر نشان کرد: باید برای پاییز سال آینده یک سری مداخلات انجام دهیم و تغییراتی در حوزه پذیرش دانشجو انجام دهیم.
وی عنوان کرد: باید با کمک دانشگاهها پیش از انتخاب رشته تحصیلی سال آینده، برنامههایی را برای هدایت تحصیلی دانشآموزان انجام دهیم.
فیروزی افزود: متأسفانه به جای درک، مدرک ارزش شده است و باید درک کنیم که دکتری خواندن الزاماً به معنای اشتغال نیست.
وی اظهار کرد: یکی از کارهایی که میتوانیم انجام دهیم اعتباردهی و پشتیبانی از جوانانی است که در گروههای فناوری نوآورانه فعالیت میکنند و قطعاً این نیاز آینده کردستان است.
در ادامه عبدالله کاردانی رئیس خانه صنعت و معدن استان کردستان اظهار داشت: همیشه نگران بودم که صنعت کردستان در کشور جزو ردههای 27 است اما متأسفانه اکنون دانشگاهمان نیز در این حدود قرار دارد.
وی گفت: باید به گونهای برنامهیزی شود تا کسانی که میخواهند کاری را به پیش ببرند حمایت شوند و اشتغال را تثبیت کنیم.
رئیس خانه صنعت و معدن استان کردستان تصریح کرد: باید دانشگاههای استان با بخش صنعت ارتباط داشته باشند، چراکه اینگونه بهتر میتوانیم در مسیر توسعه قدم برداریم.
کاردانی افزود: باید پذیرش در رشتههایی که برای استان ضرورتی ندارد را کاهش داد و در رشتههایی که در آینده نزدیک در استان نیاز جدی به آن داریم، سرمایهگذاری شود.
برچسب ها :
مدرک دانشگاهیسند امایش اموزش عالی کردستانارتباط صنعت با دانشگاه در کردستانتحصیلات تکمیلی در کردستاننظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.